avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Munca

Am fisa de aptitudine cu Inapt, pt lucrul in tura de noapte, si evitarea iritantilor, ceata, praf respiratori fumul de tigara, etc Nu s-a luat nicio masura, Muncesc in aceleasi conditii- fum gros de tigara zilnic- si cu aceleasi ture (de noapte)
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Gratz1000, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:58, 2 Februarie 2018
1 exemplar din Fisa de aptitudine se primeste de catre lucrator in urma examinarii medicale, iar celalalt exemplar trebuie depus la angajator de catre medicul specialsit de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale.
Puteti face o copie dupa exemplarul dvs. si sa o anexati la notificarea scrisa depusa la angajator de catre dvs., cu nr. de inregistrare/ data, notificare prin care solicitati respectarea recomandarilor medicale.
Angajatorul daca poate sa respecte aceste recomandari pentru locul dvs. de munca, actual, va dispune acest lucru printr-o decizie interna. Va poate oferi un alt loc de munca (daca are) unde se pot respecta conditionerile medicale sau va pot trimite in somaj.
Este ciudata afirmatia dvs. cu fumul gros de tigara de la locul de munca, stiut fiind ca fumatul la locul de munca si in spatii publice este interzis prin lege.
Gasiti informatii despre fumatul la locul de munca aici:
www.avocatnet.ro/articol_426...
Daca nu se respecta legislatia cu fumatul puteti depune o sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la ITM si/ sau la DJSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de sănătate giullianna giullianna Bună ziua! Dacă am probleme de sănătate (coloana), am adus adeverință medicală din care reiese că nu am voie să fac anumite activități, dar nu se ia ... (vezi toată discuția)
Diabetul si munca de noapte monicapopa ro monicapopa ro Am fost diagnosticata cu diabete de tip B, glenda tirioda si steatoza hepatica. Am dreptul sa lucrezia pe turabi de niapte? Societatea la care lucrez are ... (vezi toată discuția)
Inapt pentru o functie sau recomandari medicale? Denisa balan Denisa balan Buna seara! Va rog sa imi spuneti din punct de vedere Juridic cum interpretati fisa aptitudine cu avizul medical: - apt - apt conditionat - inapt ... (vezi toată discuția)