avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cod verificare carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cod verificare carte funciara

Am obtinut un extras de carte funciara pentru informare insa dorind sa verific autencititatea continutului pe pagina ANCPI de verificare am constatat ca in urma introducerii codului de verificare ( sub codul de bare) mi se returneaza raspunsul "document inexistent". As dori sa stiu care este cauza deoarece ANCPI nu a fost in masura sa raspunda iar situatia s-a repetat de doua ori cu doua extrase la aceeasi carte funciara !!
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:40, 2 Februarie 2018
ati obtinut extresele CF online?
doar cele online au cod de verificare! insa toate extrasele CF au cod de bare si un numar sub codul de bare. daca e un extrasdescarcat din etera in urma uneo lucrari nu primeste raspuns in pagina de verificare (se presupune ca l-ati primit si pe hartie impreuna cu incheierea CF)
daca nu primiti raspuns inseamna ca nu e un extras online(pe stil nou) si trebuie sa fie semnat si stampilat(pe stil vechi), chiar daca aparent au aceasi forma
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Cristian Fara, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Va rog, date contact registrul de transcriptiuni si inscriptiuni ? azi112010 azi112010 Buna ziua, Va rog, in limita timpului dvs. posibil, sa-mi spuneti care sunt datele de contact ale Registrului de Transcriptiuni si Inscriptiuni din sectorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am plasat online (pe site-ul ancpi) o comanda pentru ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua, Am plasat online (pe site-ul ancpi) o comanda pentru un extras de carte funciară, dar la numărul cadastral am omis primul 2. Am primit o hartie ... (vezi toată discuția)