avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cod verificare carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cod verificare carte funciara

Am obtinut un extras de carte funciara pentru informare insa dorind sa verific autencititatea continutului pe pagina ANCPI de verificare am constatat ca in urma introducerii codului de verificare ( sub codul de bare) mi se returneaza raspunsul "document inexistent". As dori sa stiu care este cauza deoarece ANCPI nu a fost in masura sa raspunda iar situatia s-a repetat de doua ori cu doua extrase la aceeasi carte funciara !!
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:40, 2 Februarie 2018
ati obtinut extresele CF online?
doar cele online au cod de verificare! insa toate extrasele CF au cod de bare si un numar sub codul de bare. daca e un extrasdescarcat din etera in urma uneo lucrari nu primeste raspuns in pagina de verificare (se presupune ca l-ati primit si pe hartie impreuna cu incheierea CF)
daca nu primiti raspuns inseamna ca nu e un extras online(pe stil nou) si trebuie sa fie semnat si stampilat(pe stil vechi), chiar daca aparent au aceasi forma
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Cristian Fara, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren? da/nu? OgicaL OgicaL Buna ziua! Am gasit prin casa un contract de vanzare-cumparare al unui teren din anul 2005 pe numele tatalui meu (decedat in 2006), el fiind ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)