avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Etaj retras pe un imobil cu apartamente ipotecate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Etaj retras pe un imobil cu apartamente ipotecate

Salutare,

Recent am achizitionat un apartament iar dezvoltatorul imobiliar m-a pus sa semnez o procura si declaratie prin care sunt de acord cu construirea unui etaj retras deasupra imobilului si asta ar putea insemna modificarea cotelor comune.
Mentionez ca apartamentul a fost achizitinat prin credit ipotecar, asadar banca are ipoteca asupra lui.
In conditiile astea, dezvoltatorul are nevoie si de acordul bancii pentru constructia etajului retras? Sau eu as fi avut defapt nevoie de acordul bancii pentru a semna procura ? Dezvoltatorul poate modifica in CF cotele comune daca exista doar acordul meu si nu al bancii ? Sau o sa am eu vreo problema ca nu am vorbit cu banca mai intai ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Konnddy , utilizator 08:25, 6 Februarie 2018
Nu are nimeni nicio parere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei uscatorii dintr-un bloc leonep leonep Doresc sa cumpar o uscatorie situata la etajul 4 dintr-un bloc(4 etaje). Toti locatarii ,sunt de acord cu aceasta. Eu detin pe acelasi palier un apartament ... (vezi toată discuția)
Ipoteca in favoarea bancii SaraK SaraK Buna, In Preambulul unui contract de rezervare, am urmatorul paragraf: [i]Intrucat asupra Imobilului este constituită o ipotecă imobiliară în favoarea ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil ipotecat, proprietarul are datorii mari liviu2711 liviu2711 Salutare! Imi cer scuze daca intreb ceva despre care s-a discutat deja! Doresc sa achizitionez un apartamen prin credit ipotecar. Apartamentul respectiv, care ... (vezi toată discuția)