avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza

Buna ziua. Intr-un proces de iesire din indiviziune s-a propus efectuarea expertizei in constructii pentru lotizare. Unul din obiective este stabilirea valorii cladirii, pentru ca loturile din punct de vedere al suprafetelor vor avea valori diferite.
Daca aceasta va avea valoare mai mare decat valoarea de la primarie, va trebui platita taxa de timbru si pentru diferenta? Si pe aceasta cine o plateste? Tot reclamantul?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:41, 19 Martie 2018
Proprietatea pe care trebuie sa o impartim valoareaza cam 300.000Euro. Si dumnealor mai au si alte proprietati. Acum sunt pensionari, iar pensiile sunt mici.
Credeti ca instanta poate sa dispuna o asa solutie? Inseamna ca eu doar fac cheltuieli, fara sa recuperez nimic?! Pentru ca sunt amenintata ca nici partea de casa care mi se cuvine de drept nu o voi recupera, ca vor tergiversa procesul .
Nu am de unde sa stiu ce hotarare va da instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedeaza evaluatorul? Rebecca10 Rebecca10 Buna ziua, as vrea sa stiu cum procedeaza un evaluator atunci cand vine sa evalueze un apartam aflat in partaj. In baza de impozitare de la Finante acest ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament si taxa partaj in divort Gogulet2018 Gogulet2018 Buna ziua, cum aflu valoarea apartamentului in functie de taxa de partaj, va rog? Am inteles ca e 3 sau 5 %, dar iese un apartament de 2 cam in bucuresti la ... (vezi toată discuția)