avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa timbru autovehicul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa timbru autovehicul

Buna ziua,
In 2013 am achizitionat un autoturism la mana a doua si am achitat o taxa de timbru la ANAF sector 2.
Intre timp mi-am schimbat domiciliul din sectorul 2 in sectorul 1.
Intrebari:
- Solicit recuperarea banilor la sectorul 2 sau la sectorul 1, unde am domiciliul actualmente?
- Recuperarea banilor se face in urma depunerii cererii la ANAF sau in urma unei hotarari judecatoresti - cum am vazut pe diverse site-uri?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: del_man29 , utilizator 12:39, 5 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitarea de restituire a sumei achitate cu titlu de taxa pe poluare se adreseaza AFP-ului de sector, apartinand domiciliului actual. Restituirea sumei se va face in baza cererii adresate AFP
Mul;tumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)
Taxa auto aandrra aandrra stie cineva daca o taxa platita in 2008, dupa aparitia oug 50/2008 poate fi recuperata acum, avand in vedere ca termenul pentru procedura prealabila a ... (vezi toată discuția)