avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bloc nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bloc nou

Buna ziua,

Am semnat antecontractul pentru un apartament intr un bloc nou, totul trebuia sa fie gata din martie 2017 insa nici acum nu este racordat la gaze/curent. Am tot prelungit antecontractul in speranta ca totul se va rezolva. In luna octombrie m-am mutat in apartament(l-am mobilat/utilat). Ideea este ca in luna Mai imi expira termenul de la banca (prima casa). Voiam sa stiu daca dezvoltatorul are dreptul sa ma dea afara din apartament avand in vedere ca am semnat doar antecontractul si prelungirile..si ce pot face daca ajungem in luna mai si el nu e gata cu racordarile..ideea este ca nu pot pierde apart. avand in vedere ca am facut prostia sa investesc in el.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:13, 5 Februarie 2018
Daca va iesi bine la evaluarea realizata de catre banca, atunci veti primi creditul si nu veti avea probleme.
Pentru a se ajunge la evaluare trebuie sa fie racordat la utilități...alta era intrebarea mea :)
daca poate sa va dea afara ? poate pentru ca, in baza antecontractului aveti doar un drept de creanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil neracordat la gaze efloser efloser Salut, Recent am cumparat un imobil prin credit prima casa in Bucuresti, Sector 6 care nu este racordat la gaze, desi in contract scrie ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt locatar intr-un bloc nou construit de un dezvoltator.M-am mutat de 1 luna in bloc.Cind am cumparat,in contract scrie ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Prelungire precontract vanzare-cumparare? ncris78 ncris78 Am semnat un precontract de vanzare-cumparare pentru o locuinta, cu achitarea apartamentului prin contractarea unui credit prin programul Prima casa. La ... (vezi toată discuția)