avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cumparare imobil neracordat la gaze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cumparare imobil neracordat la gaze

Salut,
Recent am cumparat un imobil prin credit prima casa in Bucuresti, Sector 6 care nu este racordat la gaze, desi in contract scrie ca apartamentul este recordat la toate utilitatile.
Nestiind legea si fiind presat de banca cu expirarea termenul de semnare, am semnat contractul in forma prezentata de ei si am facut la indicatia dezvoltatorului un process verbal in care mi se ofera despagubire de 200 euro pe luna in cazul in care apartamentul nu este racordat si la gaze in 45 zile. Au trecut cele 45 zile, iar problema mea este ca nu pare sa fie aibe loc prea curand racordarea la gaze.
Din ce am citit mai apoi pe internet, notarul nu trebuia sa ma lase sa semnez contractul de vanzare fara dovada racordarii la toate utilitatile (notarul este notarul propus de el). Ma simt inselat de dezvoltator si notar si as vrea sa stiu daca mai pot face ceva in aceste conditii: avand in vedere ca am semnat acel process verbal.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
efloser, utilizator
Cel mai recent răspuns: efloser , utilizator 16:56, 20 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare bloc la gaze tintea.alexandra tintea.alexandra Putem sa dam un dezvoltator in judecata pt ca de un an refuza sa racordeze blocul la gaze? Anul trecut prin programul Prima Casa am cumparat de la un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt locatar intr-un bloc nou construit de un dezvoltator.M-am mutat de 1 luna in bloc.Cind am cumparat,in contract scrie ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Refacturare bransare utilitati catre cumparator dana_iulia dana_iulia Buna ziua, De curand am cumparat un apartament nou intr-un ansamblu rezidential din Brasov, prin programul prima casa. Asa cum prevede legea, la intocmirea ... (vezi toată discuția)