avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanță mormânt față de imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanță mormânt față de imobil

exista vreo prevedere legala care sa precizeze care e distanta minima la care un mormant se poate aprpia de un imobil? In satul nostru exista cimitirul ortodox, iar cineva si-a facut (fara autorizatie) o ingradire pentru niste morminte, in asa fel incat unul dintre ele va fi sapat la doar 20-30cm de casa alaturata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:36, 6 Februarie 2018
Exista Legea nr 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare. Lege nr. 102/2014,publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 520 din 11 iulie 2014 si normative sanitare care prevad concret distantele obligatorii de respectat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am construit o casa în anul 2020 în apropierea unui ... Popescu nadin Popescu nadin Bună ziua Am construit o casa în anul 2020 în apropierea unui cimitir Ma interesează care este distanta care tb respectata între proprietatea mea și ... (vezi toată discuția)
Cum pot infiinta un cimitir ? marfan marfan Buna ziua, Am 10.000 m2 arabil extravilan, intr-o zona izolata de satele din jur, nu se fac culturi agricole in preajma, terenul are o panta foarte lina, ... (vezi toată discuția)
Cimitir construit langa casa CARMEN NEAGU CARMEN NEAGU Buna ziua eu am cumparat o casa intr-o zona privata din oras langa cimitir care acesta era la o distanta de 200m fata de casa mea. Itre timp au construit o ... (vezi toată discuția)