avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am construit o casa în anul 2020 în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am construit o casa în anul 2020 în apropierea unui ...

Bună ziua
Am construit o casa în anul 2020 în apropierea unui cimitir
Ma interesează care este distanta care tb respectata între proprietatea mea și cimitir pt ca după aceasta data s a extins în spate fiind ocolul silvic Este legala aceasta extindere?

Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:57, 22 Octombrie 2022
Buna ziua!
Legea nr. 102 din 8 iulie 2014privind cimitirele, crematoriile umane şi serviciile funerare
art.7

...
(5) În cazul cimitirelor înfiinţate după intrarea în vigoare a prezentei legi, distanţa minimă admisă între zonele protejate şi gardul care delimitează cimitirul este de 100 m.

(6) Cimitirele se împrejmuiesc cu gard. La cimitirele înfiinţate după intrarea în vigoare a prezentei legi gardul se dublează cu o perdea de arbori. Între morminte şi gardul cimitirului se va asigura o zonă liberă de 3 m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cimitir construit langa casa CARMEN NEAGU CARMEN NEAGU Buna ziua eu am cumparat o casa intr-o zona privata din oras langa cimitir care acesta era la o distanta de 200m fata de casa mea. Itre timp au construit o ... (vezi toată discuția)
Distanță mormânt față de imobil thomson thomson exista vreo prevedere legala care sa precizeze care e distanta minima la care un mormant se poate aprpia de un imobil? In satul nostru exista cimitirul ... (vezi toată discuția)
Legislatie cimitire sexu sexu avind in vedere aparitia legii 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.,as vrea sa stiu cum se aplica urmatoarele prevederi la ... (vezi toată discuția)