avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizația

Sunt in concediu creștere copil până la vârsta de 3 ani deoarece copilul are astm bronșic, firma unde am lucrat se desființează cu salarii compensatorii și somaj, eu ce drepturi am daca inca nu m-am dus la servici sau ce drepturi mai am când trebuie sa incep serviciu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 7 Februarie 2018
Puteti sa ne postati prevederea referitoare la acordarea salariilor compensatorii ?
Va multumesc pentru rapidiratea raspunsului dar nu am nici un inscris, deoarecevau anuntat verbal nu au dat nimic scris. In momentul in care voi avea va solicit din nou.

Cornel Vasile a scris:

Puteti sa ne postati prevederea referitoare la acordarea salariilor compensatorii ?

Este bine sa aveti ceva scris , intrucat pe vorbe este cam riscant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru ingrijirea copilului cu astm bronsic ancafizesan ancafizesan Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am un un baietel in varsta de 3 ani si o luna. In momentul de fata sunt incadrata in campul muncii cu norma intreaga. .Am ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii? aba1011 aba1011 Tocmi am fost anuntata ca departamentul de vanzari directe din cadrul firmei se desfiinteaza in toata tara de la inceputul lui decembrie.Inca nu mi s-a inmanat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)