avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua - fonduri nerambursabile sală evenimente ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua - fonduri nerambursabile sală evenimente și magazin

As vrea sa imi deschid o sala pentru evenimente si un magazin intr o zona rurala, as putea beneficia de fonduri nerambursabile ?si daca da ,care ar fi acestea? Locuiesc in Germania ,am doi copii si as vrea sa ma intorc acasa! Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Crăciun 05, utilizator
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 15:17, 7 Februarie 2018
Buna Ziua. Exista doua variante de a accesa fondurile europene.
Masura 6.2, unde finantarea este de activitati neagricole. Suma pe care o puteti accesa este de 50.000 euro pentru domeniul pe care doriti sa il accesati, iar cofinantarea este 0%.
Masura 6.4. unde finantarea este tot de activitati neagricole. Suma pe care o puteti accesa este de 200.000 euro pentru domeniul pe care doriti sa il accesati, iar cofinantarea este intre 10-30%.
O zi buna si spor in activitatea dumneavoastra.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L., Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fabrica de reciclat pet-uri danbontea danbontea Buna ziua! As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)