avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

BaiatuL meu, major, fiind elev in cl 12, are o sentinta definitiva prin care tatal sau este obligat sa i plateasca pensie alimentara pana la terminarea studiilor dar nu mai tarziu de 26 de ani. In toamna, baiatul vrea sa dea la facultate. Intrebarea mea este: tatal sau este obligat sa plateasca pensie si in perioada vacantei dintre liceu si admiterea la facultate respectiv iulie, august, septembrie 2018? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: dana_1975 , utilizator 10:21, 9 Februarie 2018
Buna ziua,
Daca tatal nu va intelege sa o plateasca de omenie atunci, dupa ce baiatul intra la facultate, se poate intoarce impotriva tatalui obligandu-l la plata.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Buna ziua, 1. As dori sa stiu: care este procedura de urmat pentru continuitatea primirii pensiei alimentare de catre un copil care beneficiaza in prezent ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major lulita lulita in urma divortului copii mi-au fost dati spre crestere si ingrijire,fiica mea a devenit majora dar e inca eleva in ultimul an la liceu si o sa uremeze si o ... (vezi toată discuția)