avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Scoatere din circuitul agricol a unui teren arabil ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Scoatere din circuitul agricol a unui teren arabil ??????????

Buna! Detin un teren intravilan conform mentiunii din certificatul de urbanism si a CF-ului insa la categoria de folosinta in CF apare ca arabil, ce documente sunt necesare pentru a efectua modificarea in teren constructie?
In aceasta situatie este necesara scoaterea din circuitul agricol?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:54, 20 Octombrie 2009
LiviaM a scris:
Detin un teren intravilan conform mentiunii din certificatul de urbanism si a CF-ului insa la categoria de folosinta in CF apare ca arabil, ce documente sunt necesare pentru a efectua modificarea in teren constructie? In aceasta situatie este necesara scoaterea din circuitul agricol?

Buna ziua,
DA, este nevoie.
Documentatia referitoare la scoaterea terenurilor din circuitul agricol
vezi
www.avocatnet.ro/content/art...
Cu stima,
Expert judiciar Eugen Marcov
Multumesc mult pentru raspuns!
Dar as mai avea o intrebare, documentatia pentru obtinerea aprobarii de scoatere din circuitul agricol a terenurilor situate în intravilan, aprobata prin PUG si PUZ implica taxa?
In cazul prezentat as putea obtine autorizatie de constructie fara a demara aceasta operatiune de scoatere din circuitul agricol?
LiviaM a scris:
Multumesc mult pentru raspuns!
Dar as mai avea o intrebare, documentatia pentru obtinerea aprobarii de scoatere din circuitul agricol a terenurilor situate în intravilan, aprobata prin PUG si PUZ implica taxa? In cazul prezentat as putea obtine autorizatie de constructie fara a demara aceasta operatiune de scoatere din circuitul agricol?

Nu puteti solicita o autorizatie de construire pe un teren cu folosinta "agricol".
Intai trebuie scos din circuitul agricol.
Din cate cunosc, in prezent functioneaza o scutire generala de taxe. Costul important este pentru intocmirea documentatiei (arhitect membru OAR).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol. lenkesrl lenkesrl :help: am un teren care in PUG avizat este in intavilanul localitatii. insa in extras CF figueaza ca extravilan. am de la primarie un certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)