avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valorificare bun sechestrat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valorificare bun sechestrat

Teren detinut de 2 rude indepartate,decedate,este sechestrat de anaf. Tatal meu-nepot, a primit un plic cu o adresa destinata decedatelor propietare cum ca este sechestrat si urmeaza a fi valorificat.As dori sa platesc datoria la stat dar tata sa devina proprietar pe imobil. Mentionez ca nu detinem nici un titlu de propritate. Acestea au fost furate.
Cel mai recent răspuns: Claudymariaa , utilizator 16:37, 12 Februarie 2018
Avem de a face cu o executare pornita impotriva cui ?
Este o adresa catre defuncte prin care ANAF le informeaza ca s.a pus sechestru jn lipsa lor.

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
In anumite conditii s-ar putea formula o contestatie la executare.......
Cum pot fi instiintate doua persoane care nu mai sunt in viata !?
Ce am putea face noi in aceasta situatie?Il poate forta ANAF pe tata sa plateasca datoria?Cum am putea intra in posesia acestui imobil?

Alte discuții în legătură

Mostenire hritcu cristian hritcu cristian am o nelamurire cum ar trebui sa fac sa fie totul legal in situatia mea.Parinti sunt divortati si tata a cumparat un apartament impreuna cu mama lui in 1993 in ... (vezi toată discuția)
Cladire aflata sub sechestru judiciar vanduta de executor Aleex Aleex Detin un imobil si cum am scris in titlu : Imobilul se afla sub sechestru judiciar si executorul a instrainat cladirea prin licitatie publica. Spuneti-mi daca ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf nykol2575 nykol2575 Buna seara! Ma puteti ajuta cu o opinie in urmatoarea speta: o persoana juridica are sechestru pus de Anaf pt neplata datorii BS. O banca a aprobat o ... (vezi toată discuția)