avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scolarizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scolarizare

Buna ziua! Fiul meu este elev in clasa a 8-a, a fost transferet anul trecut la un gimnaziu, din semestrul doi. A incheiat anul cu media 7 si nota la purtare 10. Din octombrie 2017, mergea tot mai greu la scoala, din discutiile ci psihologul scolar si diriginta a reiesit ca fiul meu nu s- a putut acomoda in clasa. A devenit tot mai agitat, au aparut dureri abdominale, varsaturi, cefalee, anxietate. Un psiholog particular a recomandat sa nu mai fortez copilul sa mearga in aceasta clasa. Se poate incepe din nou clasa 8 in alta scoala? Avem dreptul de a pleca de aici?
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Singa, utilizator

Alte discuții în legătură

Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)
Elev cu adhd repetent la purtare danastreza danastreza Mi-au lasat copilul cu ADHD repetent la purtare pe motiv ca refuza sarcinile scolare si nu sta docil in banca !Ce sa fac??? (vezi toată discuția)