avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa auto

Buna ziua ma intereseaza si pe mn cum pot recupera taxa auto daca nu mai am talon si cartea masini însă am toate chitantele de plata catre anaf si o copie de pe cartea masini care nu e prea vizibilă?Si mai am doar dovada inlocuitoare de talon!Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 13:59, 11 Februarie 2018
Aveti posibilitatea de a solicita de la Politie,- serviciul Inmatriculari, copiii dupa documentele ce au stat la baza inmatricularii autoturismului.


JURIST MEDIATOR Dana Maxim a scris:

Aveti posibilitatea de a solicita de la Politie,- serviciul Inmatriculari, copii dupa documentele ce au stat la baza inmatricularii autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto -suspendat, lipsa doc OctavianBratu OctavianBratu Buna ziua, Dosarul meu de recuperare taxa auto (contencios administrativ si fiscal) a fost suspendat deoarece...[b]nu am depus la dosar dovada ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Sorin1975 Sorin1975 As dori sa stiu si eu cum recuperez o taxa auto platita in 2008 dar masina am vandut o! Actualul propietar nu vrea sa imi dea copii dupa talon si cartea de ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)