avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei

Buna seara ..doresc si eu sa imi recuperez banii pt taxa de înmatriculare și taxa de mediu la o masina vândută în septembrie 2015 si înmatriculata acum vrio 5 ani..dar noul proprietar al mașinii ..cel la care am vandut masina refuză să imi dea copiile xerox la cartea masinii si dupa talon Din pacate..Oare cum sa procedez :( ? De unde pot face rost de talon ?

Alte discuții în legătură

Acte recuperare timbru de mediu kisika kisika Buna ziua ! Am si eu de recuperat trei taxe de mediu !intre timp toate cele trei masini au fost vandute in decurs de trei ani La doua dintre ele mai am ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto mumis mumis In 2007 am achizitionat pe firma, o masina si am platit taxa auto. In 2014 am vandut-o unei persoane fizice, s-a emis factura . Nu mai am actele masinii, ... (vezi toată discuția)