avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Au voie sa usuce rufele inafara balconului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Au voie sa usuce rufele inafara balconului?

Bună ziua locuiesc in sectorul trei al capitalei iar vecina mea de la etajul patru agată rufele la uscat in afara balconului si tot ce se scurge din ele este pe geamurile mele, imi puteti spune daca este vre o lege sa ai interzică sa mai puna rufele in afara balconului? Fiind in anul 2018 va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marinica71 , utilizator 14:53, 2 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru acest lucru NU exista vreo lege, in schimb sunt emise Hotarari ale Consiliului Local. Puteti sa cautati la sect. trei acest lucru, dar mai repede reclamati faptul la Politia Locala a sectorului 3.
Din cate stiu, rufele nu se pot usca nici in interiorul balconului daca acesta nu este prevazut cu glassvant, daramite in afara balconului si unde - in Capitala tzarii , anul 2018 !
O amenda din patrea Politiei Locale, va va civiliza vecina - pe bune!
Succes!
Multumesc frumos
In Bucuresti exista HCLM nr. 319/2009, modificată în iunie 2011,care interzice cu desavarsire uscatul rufelor pe exteriorul imobilelor de locuit in comun
Mai mult politia locala detine autoritatea si competenta sa aplice sanctiuni pecuniare
stiti daca in iasi exista o astfel de hotarare?am si eu aceeasi preoblema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate dezvoltatorul sa impuna felul in care imi amenajez balconul? alexandrubau alexandrubau Poate dezvoltatorul sa impuna felul in care imi amenajez balconul? Buna ziua, urmeaza sa ma mut intr-un complex nou. In regulamentul de ordine interioara ... (vezi toată discuția)
Cine e vinovat? GenuEu GenuEu Proprietarul unui apartament de la etaj superior este obligat sa \"protejeze\" rufele puse la uscat de proprietarul apartametului de la etaj ... (vezi toată discuția)
Uscatul rufelor bucuresti dixmax dixmax As dori sa stiu daca exista vreo hotarare a consiliului local sau orice fel de alta lege care interzice uscatul rufelor in afara balcoanelor in Bucuresti, mai ... (vezi toată discuția)