avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatul rufelor Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatul rufelor Bucuresti

As dori sa stiu daca exista vreo hotarare a consiliului local sau orice fel de alta lege care interzice uscatul rufelor in afara balcoanelor in Bucuresti, mai exact sector 5. Este vorba despre vecini, care desi au balcon, prefera niste sarme exterioare agatate in afara, si expun in felul asta vecinilor toata lenjeria lor mai mult sau putin intima.

Sigur ca este lipsa de civilizatie si bun simt, dar intrebarea este daca se poate da vreo amenda sau exista vreo reglementare in acest sens.

Alte discuții în legătură

Au voie sa usuce rufele inafara balconului? Eugenj Eugenj Bună ziua locuiesc in sectorul trei al capitalei iar vecina mea de la etajul patru agată rufele la uscat in afara balconului si tot ce se scurge din ele este ... (vezi toată discuția)
Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)
Uscator pentru rufe sau depozit pentru carucioare? Adriana Zuzu Adriana Zuzu Locuiesc din 1995,la parterul unui bloc.Am preluat cheia de la uscatorul de la parter,de la inginerul care ne-a facut predarea apartamentelor.Mi-a spus sa-i ... (vezi toată discuția)