avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... AJFP Mures nu intelege limba romana?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

AJFP Mures nu intelege limba romana?

De ce imi respinge cererea de restituire a taxei auto la un auto vandut pe motiv ca noul talon nu este pe numele meu?(Scrie clar in normele de aplicare a OUG52/2017 la cap.1 art.2 lit.b ca din copiile atasate la cerere trebuie sa reiasa caltatea de fost SAU actual proprietar al auto respectiv!)Pai ce reiese din copie C.I. auto unde apar eu la pozitia 1 iar talonul este pe numele actualului proprietar?(Calitatea mea de fost proprietar!)
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
ContSters459947, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:29, 13 Februarie 2018
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei.
Angajati avocat si acesta va solicita si cheltuieli de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Copie talon inmatriculare Botis Botis Buna ziua, am depus actele pentru recuperarea taxei auto, mi a preluat dosarul sia au spus ca este ok iar acuma au zis ca o sa l respinga deoarece nu este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)