avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dividente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dividente

Tatal meu a primit cupon de privatizare si nu la depus nicaieri ,Tata a decedat in anul 2011 eu sunt baiatul lui, mai are vreo valoare si unde as putea sa ma interesez va multumesc dk mati ajuta
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:51, 14 Februarie 2018
Acel cupon daca la vremea respectiva nu a fost folosit si depus pentru vreo firma, isi pierde valoarea. Dar sa stiti ca separat i s-au alocat cateva actiuni la fiecare din cele cinci sif-uri. Solicitati la depozitarul central un extras de cont pe cnp-ul titularului (atasati la cerere copie dupa certificatul de deces) si apoi cu ce primiti mergeti la notar si sa includeti si aceste actiuni in masa succesorala pentru a va putea valorifica drepturile cuvenite ca mostenitor.
Date de contact depozitarul central informatii actionari: (021) 408.58.00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Actiuni firma mare Madalin196 Madalin196 Buna ziua,am si eu o intrebare... primit o instiintare ca mama mea care a decedat avea niste actiuni cum se dadeau pe timpul revolutiei la o firma. Doar ca nu ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face cu cupoanele de privatizare ,daca nu au fost preschimbate in actiuni? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tata a decedat in 2001,mama a decedat si ia anul trecut,am gasit in casa cupoanele de privatizare emise pe numele lor,mai pot face ceva cu ele?va multumesc ... (vezi toată discuția)