Buna seara!
Astazi in jur de ora 16:00 eu si o dubita ne.am atins foarte usor adica doar s-a murdarit masina, atat a mea cat si a celui pe care l-am atins.
Problema este ca am plecat amandoi si nu am apucat sa vorbim, eu fiind speriata iar el nu stiu.
Imi este frica ca nu cumva sa declare accidentul, eu fiind incepatoare si nu vreau sa le spun alor mei.
Daca merg sa il declar problema este ca nu am vazut numarul de la masina, iar el este posibil sa nu fie din zona.
Ce ar trebui sa fac?
Initial am vrut sa spun 3 luni si ma incadram in supozitie!! :))
El a ramas cu gesticulatul iar dvs cu cateva vorbe de duh.
Nu imi permite regulamentul forumului dar intelegeti ce doriti din #@!!9*&%0().
Aproximativ cam astea v-a spus.
Suntem la inceput, traficul este cum este, incidente vor mai fi, nu trebuie sa intrati in panica si sa puneti permisul in "cui", condusul unei masini inseamna 50% atentie si anticipare, 50% cunoasterea regulilor de circulatie, talentul in conducere se formeaza permanent.
Nu mai apasati butonul "Citeaza" ci numai pe "Raspunde". Puteti modifica mesajul timp de 30 de minute de la postare prin butonul "Modifica" si apoi "Salveaza modificari".
Eu am decis sa nu declar, iar el poate are mila si trece cu vederea, mai ales daca nu are nimic grav
Ce stiu sigur e ca dupa mine nu a venit , dar poate se astepta sa ma duc eu la el
Dar parintilor il veti declara? ;)
Mila va avea, mai ales ca el este cel care v-a cedat trecerea cu toate ca avea prioritate.
Mergeti la o biserica si rugati-va pentru sanatatea lui, poate asa scapati si de stres si de eventuala declarare a accidentului.