avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara - fișele posturilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara - fișele posturilor

Imi puteti spune va rog, ce atributii are femeia de serviciu la o scara de bloc? Dar administratorul, presedintele, gospodarul si comitetul executiv al asociatiei de propietari? Sunt presedintele unei scari de bloc si vreau sa scot la imprimanta ce are de facut fiecare. Multumesc pentru ajutor. :)
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Sunteti presedintele asociatiei de proprietari sau al unei "scari"?

Ati fost aleasa recent in adunarea generala?

Cine este "gospodarul" in viziunea dvs? Aveti angajat vreun instalator sau meserias care se ocupa de intretinerea blocului/scarii?

Administratorul trebuie sa detina atestat eliberat de primarie.

Trebuie sa va puneti la curent cu legislatia specifica asociatiilor de proprietari, Legea 230/2007 si normele de aplicare HG 1588/2007. Pe langa aceste acte normative mai exista si altele pe care trebuie sa le studiati, le gasiti chiar in primul topic al sectiunii forumului.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Legea 230/2007
[ link extern ]
HG 1588/2007
[ link extern ]

Pentru administrator, presedinte, comitet executiv, atributiile le regasiti in Legea 230/2007 si HG 1588/2007. Cititile pe amandoua cu atentie si veti ajunge si la articolele cu atributii.

Pentru femeie de serviciu sau ingrijitor gasiti o fisa de post aici
[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
cyan, moderator
Sunt preşedintele asociaţiei de proprietari. Am fost aleasa de anunarea generala. Momentan nu avem ''gospodar'' adica instalator. Sunt la inceput de drum si chiar mi-ar prinde bine cateva indrumari din partea dvs. Multumesc frumos pentru fisele de post. O zi buna. :)
Nu aveti nevoie de un instalator permanent. Puteti apela la servicile unuia cand este cazul, un angajat permanent este necesar cand aveti probleme "permanente", in plus inseamna si costuri mai mari cu angajatii.
Asociatia de proprietari este nou infiintata sau era existenta la momentul alegerii?
Membrii CEx au experienta in asociatie sau si ei sunt noi si nu au avut de-a face cu asa ceva?
Pe forumul asociatiilor de proprietari veti gasi o multitudine de situatii care se petrec in viata unui bloc si puteti gasi destule sfaturi pentru fiecare situatie in parte. Este suficient sa dati o cautare in casuta de Search din meniu.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Asociatia de proprietari era existenta. Membrii au experienta in asociatie. Fostul presedinte nu a mai dorit sa candideze si ultima solutie a proprietarilor, am fost eu.
Si am acceptat ,,sa ma bag in gura lupiilor" fara sa am experienta.
Am sa incep sa rasfoiesc acest forum pentru a invata din situatiile altora.
O zi frumoasa va doresc. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post comitet executiv mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua Sunt un nou presedinte de asociatie si as dori sa stiu daca este [u]obligatoriu[/u] ca toti membrii comitetului executiv respectiv , presedinte , ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita golirea uscatoriilor? orsolya orsolya Buna ziua, Avem o problema generala pe casa scarii din cauza unor locatari care in timp si-au depozitat toate gunoaiele din casa in uscatorii si nu le ... (vezi toată discuția)
Penalizare curatenie bloc DANIELAmull DANIELAmull Revin cu alte 2 intrebari, sper ca ultimile: la asoc mea s-a pus o taxa pe neprezentarea la curatenia din jurul blocului de 30 lei/ familie. De fiecare data ... (vezi toată discuția)