avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare proprietate strada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare proprietate strada

Buna ziua.
Pentru a obtine o autorizatie de constructie, trebuie sa fac dovada faptului ca drumul invecinat cu terenul pe care doresc sa realizez investitia este public. Am verificat in arhiva OCPI si pentru parcela aferenta drumului exista un numar topo dar nu are CF.
Drumul insa este inscris in nomenclatorul stradal al localitatii. Aceasta nu este o dovada ca este drum public?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:24, 15 Februarie 2018
Puteti face o adresa catre Compania Nationala de administrare a infrastructurii rutiere, site:[ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! cine este proprietarul legal al ternului? Marieta85 Marieta85 Buna ziua, La inceputul acestui an am achizitionat un teren la un pret derizoriu de 100 Euro/ mp., deoarece nu se afla in apropierea lui nicio sursa de ... (vezi toată discuția)
Lungime front stradal cand este si servitute Sebss Sebss Buna ziua, Am o intrebare la care nu gasesc raspuns oricat as cauta in forum. Urmeaza sa achizitionez o parcela de 600mp. Parcela momentan nu are in CF ... (vezi toată discuția)
Modificarea numerelor topo in cadastrale Dan-Sebastian Chertes Dan-Sebastian Chertes Am o situatie ciudata. Doua firme detin doua terenuri. Terenul primei SC este inclus in parcela mare care apartine celei de-a doua SC. Cea cu terenul mai mic ... (vezi toată discuția)