avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoașterea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoașterea studiilor

Buna ziua,sunt arhivar într-o instituție publică postul a fost scos la concurs cu studii medii.intrebarea este sub ce forma se poate să mi se recunoască studiile superioare,ele fiind făcute în domeniu și anume facultatea de istorie,specializarea arhivistică în condițiile în care am fost încadrată cu studii medii pentru că așa cerea postul...o lege și articolele aferente va rog.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 21 Februarie 2018
Nu aveti nevoie de recunoastere , intrucat postul este pe studii medii ... puteti doar solicita angajatorului, in conditiile prevazute de lege, transformarea postului intr-unul care necesita studii superioare.
Asta nu știu ,pe baza carei legi pot cere transformarea? In condițiile în care sunt personal contractual iar restul colegilor sunt funcționari publici?
Fiind personal contractual , exista HG 286/2011
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar diferentiat andreeapanican andreeapanican Buna ziua! sunt personal contractual , arhivar mai precis si vreau sa stiu daca aceea modificare a codului muncii referitoare la salariul diferentiat se aplica ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie superioara a personalului contractual roxanas roxanas personal contractual (functionar - arhivar, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ani - sistem Bologna) si as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariului personalului contractual daca am terminat studii universitare Tabaranu Eliza Tabaranu Eliza Am terminat anul acesta Facultatea de Administratie publica si lucrez ca Functionar Arhivar treapta II la o Primarie (momentan pe studii medii). As vrea sa ... (vezi toată discuția)