avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Site de cazare in regim hotelier - plata cu cardul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Site de cazare in regim hotelier - plata cu cardul

Buna seara, Societatea noastra detine mai multe apartamente care sunt inchiriate pe termen scurt ( regim hotelier ). Ne intereseaza sa inseram pe site pentru garantarea rezervarii un sistem de plata cu cardul, gen EuPlatesc sau NETopia etc.
Exista vreo implicare juridica necesara pentru inserarea acestei platforme de plati pe site?
Daca cunoasteti speta asemanatoare, puteti recomanda un procesator de plati online?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:29, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu va ridic problema datelor cu caracter personal. Va trebui sa acordati o atentie sportita acestor tipuri de date, pe langa aspectele uzuale ale implementarii platii cu cardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet de turism si licenta de turism? ... agabi80 agabi80 Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri. Lucrez la construirea unei platforme de rezervari turistice online. Platforma va functiona ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camera / pat in camera cod caen 6820 sau 5520 svalentins svalentins Buna ziua. Pe viitor as dori sa inchiriez camerele din locuinta printr-un Pfa. Momentan nu stiu in ce regim voi inchiria, pe termen scurt 1/7 zile gen ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vin si eu cu o problema zic eu destul de delicata. ... stan_nicu stan_nicu Buna seara, Vin si eu cu o problema zic eu destul de delicata. Sunt client Booking ca de altfel milioane de oameni din intreaga lume. Cand iti faci cont ... (vezi toată discuția)