avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dobândă la facturi, gdf suez,executate silit
Discuție deschisă în Executare silită

Dobândă la facturi, gdf suez,executate silit

Buna seara,în 2011 am fost executat silit cu poprire din salariu,pentru facturi consum gaz neachitate si penalizări aferente,Executate silita a fost finalizata in 05.2017, La momentul actual furnizorul de gaz solicita achitarea dobanzi pentru facturile care am fost executat.Este legala procedura ?
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
georgel.lungu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgel.lungu@yahoo.com , utilizator 21:18, 16 Februarie 2018
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare iancu123 iancu123 in cazul in care un debitor nu isi achita facturile la utilitati( gaz, apa, curent), iar furnizorul de utilitati doreste sa ii intrerupa acestea, insa ... (vezi toată discuția)
Poprire maryuka maryuka buna ziua, am avut un contract de credit cu o banca, in urma caruia am primit un card cu o suma. am folosit toata suma si deoarece o vreme nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Evitarea executarii silite Marcela33 Marcela33 Cum se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare evitarea executarii silite ? Mentionez ca este vorba de conturi blocate de AFP si de evitarea acestora prin ... (vezi toată discuția)