avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la indemnizatie

Pana in data de 14 ianuarie 2018 am fost in concediu de cresterea copilului. DIn 15.ian.2018 mi-am reluat activitatea. Sotul nu a beneficiat de luna tatalui. De la ce data am dreptul la stimulentul de insertie? Copilul implineste 2 ani in 23 martie 2018.
Cei de la Agentia Judeteana pt plati si inspectie sociala mi-au zis ca pentru perioada 15 ian.-15 feb. nu am dreptul la stimulent, deoarece asta ar fi luna tatalui - chiar daca sotul nu a beneficiat de acest drept (din motive personale). este adevarat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 19 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este adevărat ceea ce spun cei de la AJPIS numai dacă tatăl copilului îndeplinește condițiile pentru a beneficia de concediu și indemnizatia pentru cresterea copilului.
Sotul nu va beneficia de "luna tatalui", a renuntat la acest drept, Nici in acest caz nu voi primi stimulent pe luna respectiva? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotul indeplinea conditiile pentru a primi indemnziatia pentru CCC?
Da, le indeplinea, dar nu avea cine sa il inlocuiasca la locul de munca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, pentru o luna nu veti primi stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tata ggrumezescu ggrumezescu Buna ziua, Voi naste intr-o saptamana si am cateva nelamuriri cu privire la depunerea dosarului pentru crestere copil ( am intrebat si la agentiile sociale ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)