avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... LEGEA PRIVIND PARCAREA PERSOANELOR CU HANDICAP DAR NU ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

LEGEA PRIVIND PARCAREA PERSOANELOR CU HANDICAP DAR NU LA DOMICILIU

BUNA ZIUA. VA ROG SA- MI SPUNETI CE NR.DE LEGE SI CE ARTICOL SAU ORDONANTA DA POSIBILITATEA PERSOANEI CU HANDICAP( EU)SA PARCHEZE IN LOCURILE SPECIAL AMENAJATE ATAT SUBTERAN CAT SI LA SUPRAFATA FARA LIMITA DE ORA SI FARA A PLATI/ TAXA STATIONAREA CATRE STAT? POT FI SANCTIONAT COFORM ALTEI LEGI DACA MASINA STATIONEAZA MAI MULT DE 12 ORE PE ACEL SPATIU SPECIAL AMENAJAT ? MENTIONEZ CA AM CARD- LEGITIMATIE ALBASTRA VALABILA PE TOT TERITORIUL ROMANIEI . ASTEPT RASPUNS! VA MULTUMESC! CU STIMA, ATTY.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:10, 17 Februarie 2018
1-Rugam respectati regulamentul forumului,nu postati cu majiscule
2-
Art. 100, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 448/2006, republicată, „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

3-Fiecare autoritate publica locala,prin HCL are obligatia sa asigure in cadrul parcarilor spatii destinate si special semnalizate cu semn distinctiv
4-Dispozitia in vigoare nu prevede termen limita parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pt persoane cu handicap Adryanbz Adryanbz Dacă locurile destinate persoanelor cu handicap sunt ocupate (intr-o parcare a primariei cu plata) , eu ca și persoană cu handicap am dreptul să parchez pe ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap ... Animads Animads Buna seara Pe un spatiu amenajat pentru persoanele cu handicap s-a produs un accident usor. Motocicleta cu Autoturism. Motocicleta era oprita langa bordura, ... (vezi toată discuția)