avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare pt persoane cu handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare pt persoane cu handicap

Dacă locurile destinate persoanelor cu handicap sunt ocupate (intr-o parcare a primariei cu plata) , eu ca și persoană cu handicap am dreptul să parchez pe loc cu plată fără să plătesc taxă de parcare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:53, 3 August 2018
De regula administartorul parcarii solicita ca persoanele cu dizabilitati sa parcheze strict pe locurile special amenajate si semnalizate
Aspectul ca locurile respective sunt ocupate,va da dreptul sa verificati daca vehiculele parcate detin semn distinctiv,in caz contrar puteti sesiza administratorul parcarii de situatia existenta si sa admita sa parcati in alt loc fara obligati achitarii taxei
Este practica curenta in special la unitatile comerciale,market,moll-uri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un loc de parcare proprietate intr-un complex rezidențial. ... Lumy_mincu Lumy_mincu Dețin un loc de parcare proprietate intr-un complex rezidențial. Copilul are certificat și implicit legitimația pt handicap. Pot semnaliza acest loc ca ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare pentru persoane cu handicap anonymuslex anonymuslex Buna ziua, Lamuriti-ma va rog si spuneti-mi daca exista o lege care sa interzica persoanei cu handicap (eu) sa parcheze alt vehicul (cu alt nr de ... (vezi toată discuția)
Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)