ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Florin Nicola 
	    	Avocat

Florin Nicola 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 stregicu	                   

Buna ziua
Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
	                    stregicu	                   

Buna ziua
Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)

stefan_constanta	                   

01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU
TATAL AVAND UN           TITLU DE PROPIETATE                                                  ... (vezi toată discuția)
	                    stefan_constanta	                   

01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU
TATAL AVAND UN           TITLU DE PROPIETATE                                                  ... (vezi toată discuția)

sergiumf123	                   

Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar câteva informații simple despre existența unui titlu de proprietate comun teren arabil. Din păcate ... (vezi toată discuția)
	                    sergiumf123	                   

Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar câteva informații simple despre existența unui titlu de proprietate comun teren arabil. Din păcate ... (vezi toată discuția)