avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision bancar?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision bancar?

La intrebarea mea in banca,ca de ce inca mi se retine comision,cand scot banii de pensie cu cardul,mi s-a raspuns,ca legea noua este valabil numai daca nu efectuez absolut nimic cu cardul,adica nu platesc facturi,si nu platesc cu cardul la cumparaturi in magazin !!! ??? Este adevarat?este legal? Sau e o portita lasata bancilor ???
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 16:10, 26 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inchideti contul la banca actuala si deschideti un alt cont la o alta banca, unde cereti sa aveti toate detaliile si mai ales, sa fie trecut in contract, negru pe alb, Comision 0.
Multumesc,dar nu inteleg,cum se poate,daca noua lege interzice clar ? Sau nu am inteles bine legea aparuta ?
Sunt destule multe banci unde nu exista comision de retragere de la ATM ,iar taxa de administrare a contului pt pensionari este mica.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare banca neluipo neluipo sunt pensionar si am deschis un cont pentru pensie la Procredit bank. cand am initiat demersul, prin contract, am avut comision zero pe luna, apoi el a inceput ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ... catalinciprian catalinciprian Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ... (vezi toată discuția)
Cont skrill si anaf Alein Alein Buna seara ! In timpul liber tranzactionez la bursa, iar profitul pe care il fac il primesc pe contul Skrill (Skrill este din Marea Britanie si nu are ... (vezi toată discuția)