avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum se redacteaza corect un contract de colaborare cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum se redacteaza corect un contract de colaborare cu un post de radio/ televiziune/ studio de inregistrari audio

Buna seara.
Sunt solist de muzica populara si v-as ruga sa ma ajutati cu redactarea corecta a unui contract de colaborare cu un studio de inregistrari audio/ post de radio/ televiziune.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 10:53, 20 Februarie 2018
Activitatea artistica a soliştilor vocali este una cu un specific deosebit, De aceea, crearea unei colaborari contractuale trebuie sa tina seama de mai multe aspecte, indeosebi de modul si conditiile concrete de prestare a serviciilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva 75ARTA 75ARTA Buna ziua, Sunt într-o situaţie deosebit de grea şi am mare nevoie de un sfat. În ultimul an de facultate am fost solicitată de directorul unui teatru ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)