avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ORDONANTA DE URGENTA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ORDONANTA DE URGENTA

Cunaste cineva care este situatia proiectului OU care priveste compensarea unor creanțe reciproce între statul român și persoanele beneficiare ale legilor din domeniul restituirii proprietății ?

Alte discuții în legătură

Compensare eveevelina eveevelina buna ziua, am urmatorul caz: eu societatea: - A am datorie la soc.B - A am creanta la C. soc. C ... (vezi toată discuția)
Ordine/procese verbale de compensare simonk_4you simonk_4you am o mare problema: sunt la inceput de drum in ceea ce priveste contabilitatea si am nevoie de legea care reglementeaza procesul de compensare. am gasit pe net ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la bugetul de stat Maria64 Maria64 prin natura activitatii firmei pe care o conduce si administreaza o buna prietena, luna de luna are de incasat de la bugetul de stat sume considerabile......in ... (vezi toată discuția)