avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXTRAS DE CARTE FUNCIARA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXTRAS DE CARTE FUNCIARA

BUNA ZIUA, va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: pentru un extras de carte funciara trebuie sa vina proiectantul sa masoare terenul?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:30, 22 Octombrie 2009
buna ziua!
extrasul de informare se obtine de la BCPI, faceti cerere achiatati tariful de 20 lei, si termen de eliberare 3 zile, nu se ia in calcul ziua in care a fost depusa cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Extra de carte funciara la zi doichitahorescu doichitahorescu Ce este extrasul de carte finciara la zi? Cat este el valabil pentru a afisa intentia de vanzare a unui teren agricol? (vezi toată discuția)