avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Datorii la impozitele locale daca doresc credit ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Datorii la impozitele locale daca doresc credit achizitie imobil

Buna ziua!

Vreau sa va intreb ceva: doresc sa achizitionez o casa prin credit ipotecar. Ideea e urmatoarea: eu am venituri bunicele, dar am niste datorii pe la Taxe si Impozite. Ma poate afecta la banca, in acordarea creditului? Eu vreau sa le dau banii celor de la taxe si impozite, dar nu pot sa dau toata suma odata. Pe de alta parte, oportunitatea achizitiei este ACUM si nu mai tarziu.....
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 16:31, 27 Februarie 2018
Buna ziua. In principiu nu va afecteaza, dar acest aspect depinde de institutia bancara la care accesati creditul. Exista posibilitatea sa va solicite un certificat fiscal de la ANAF. Cel mai bine intrebati ofiterul de credite.
Dacă creditul este pentru persoana juridică, va afectează aceste datorii neachitate.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,va deranjez cu o întrebare.. în anul 2020 am stat ... Catalinusca233 Catalinusca233 Bună ziua,va deranjez cu o întrebare.. în anul 2020 am stat cu chirie o perioada cu contract nedeterminat. Din păcate între mine și proprietar au avut ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare imobil Junior03 Junior03 Buna ziua, As vrea sa schimb o garsoniera cu o lucuinta mai mare, noua, la curte. Plata diferentei se va face prin accesarea unui credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma lamuriti referitor la următoarea situație: viitorul ... andr33amihaela andr33amihaela Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti referitor la urm sit: viitorul meu sot este pe lista rau-platnicilor in sistemul bancar . Daca facem cununia civila , ma va ... (vezi toată discuția)