avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti referitor la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti referitor la următoarea situație: viitorul ...

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti referitor la urm sit: viitorul meu sot este pe lista rau-platnicilor in sistemul bancar . Daca facem cununia civila , ma va afecta acest lucru cand voi dori sa aplic pt accesarea unui credit ipotecar ? Imobilul va fi pe numele meu,creditul la fel.( Nu doresc sa preiau numele lui de familie).
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 11 Septembrie 2021
da, va afecteaza, desi nu ar trebui si asta indiferent de regimul adoptat, chiar si sub regimul separatiei de bunuri, au fost aici pe forum persoane care s-au plans ca nu au luat credit din pricina sotilor lor datori.
asa ca e mai sigur sa accesati creditul si apoi sa va casatoriti ( sub regimul separatiei de bunuri, daca imi permiteti un sfat. )
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca doresc sa achizitionez un apartament prin credit ... BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua! Daca doresc sa achizitionez un apartament prin credit ipotecar si in viitor ma casatoresc apoi divortez la partaj sotul va avea drept asupra ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca auslanderin auslanderin Buna ziua, Va rog frumos sa ma elucidati... in 2007 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 12000 CHF, rata lunara find la inceput de 219 ... (vezi toată discuția)
Tranzactie vanzare-cumparare locuinta - dupa casatorie corinabulau corinabulau Buna ziua, in urma cu 3 saptamani am inceput demersurile la un credit ipotecar pentru o locuinta. Procedura este destul de avansata, urmeaza ca odata ce ... (vezi toată discuția)