avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii si plati pentru Pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii si plati pentru Pfa

Buna seara. Detin pentru prima dată Pfa si nu stiu cum trebuie să plătesc si ce trebuie sa plătesc dupa începerea activității? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:55, 21 Februarie 2018
Acum la infiintare ati depus si declaratia 220 cu venitul estimat pentru anul 2018 si veti primi decizie de impunere cu platile trimestriale pentru impozitul pe venit de 10% aplicat la ce ati declarat in d220. Termenul de plata este pana pe 25 ultimei luni din fiecare trimestru.
Mai trebuie sa depuneti declaratia 600 pentru plata contributiilor sociale la sanatate si pensie doar daca venitul estimat pentru acest an este peste 22800 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neclaritati MrDerpson MrDerpson Salut, Saptamana trecuta am primit de la onrc certificatul de inregistrare pentru PFA CAEN 7022 activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Plata contributi la pensie pentru pfa Ramona24 Ramona24 Daca PFA -ul a fost infiintat cu ianuarie 2015, trebuie pe anul 2015 in curs platita contributia de pensii sau in 2016 pentru 2015. Multumesc. (vezi toată discuția)
Contributii obligatorii pfa claudana claudana Buna ziua! Tin contabilitate la un PFA nou infiintat si va rog frumos sa-mi spune-ti ce contributii obligatorii trebuie sa plateasca titularul de PFA. ... (vezi toată discuția)