avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune

Am cumparat o piesa second de pe OLX care s-a dovedit a fi defecta. Vanzatorul nu vrea sa-mi dea banii inapoi. Ce pot sa fac ? Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:59, 22 Februarie 2018
puteti sa-l actionati in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online de pe olx Denisa2000 Denisa2000 Buna ziua, Am o prietena care a cumparat ceva second hand de pe olx, si cand a deschis pachetul lipsea o componenta a produsului respectiv. Nu a dat mult pe ... (vezi toată discuția)