LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este interzicerea dreptului de a conduce(am primit aceasta pedeapsa ca si pedeaspsa complementara dupa ce am condus un autovehicul sub influenta alcoolului).Va multumesc
In situatia dvs., putem spune ca pedepsa complementara de interzicere a dreptului de a conduce un autovehicul atrage dupa sine anularea permisul de conducere, care, apropo, se poate redobandi, respectiv sa obtineti un NOU permis de conducere dupa expirarea celor 3 ani stabiliti de instanta, urmand cursurile unei scoli auto si sustinerea examenelor.
Pe de alta parte pedeapsa complementara NU INSEAMNA in toate cazurile anulare. Cititi articolele 66-70 din Noul Cod Penal sa vedeti ce inseamna pedeapsa complementara.
Buna ziua , am primit hotarare devinitiva cu termen de supraveghere 2 ani, in urma consumului de alcool pe drumurile publice , nu a fost asa dar acum nu mai are nici o importanta, ce ma intereseaza, am primit si art. 66 litera i cod penal pe o perioada de 2 ani, litera i face referire la dreptul de a conduce anumite categorii de vehicule stabilite de instanata. Mie personal prin nici un document nu mi-sa spus ce categorie, ei nu au stabilit. intrebare mea este: dupa exprarea celor 2 ani, primesc permisul sau se anuleaza si va trebui sa fac scoala din nou si sa sustin examenele auto.? Multumesc!
Bună ziuă am o pedeapsa complementara de 5 ani as vre sa fac scoala de soferi cat B au trecut aproape 7 ani de la eliberare condiționată oare a expirat pedeapsa complementara?? Va mulțumesc anticipat
Redobandire permis
johnny8
Buna seara, In 2018 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare si pedeapsa complementara de a nu conduce autovehicule pe o perioada de 3 ani. Cu ... (vezi toată discuția)
Permis anulat
hahalero444
in cazul in care s-a anulat permisul pentru o perioada de 6 luni de zile pot pleca din tara???
daca nu s-a dat inchisoare cu suspendare???
ipotetic ... (vezi toată discuția)