avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Datorii anaf
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Datorii anaf

Persoanele care au datorii la anaf dar au de primit banii pe taxa de poluare mai trebuie sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 21:42, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Sunt bugete diferite si este posibil sa nu se compenseze. Faceti o intrebare. Poate depinde de natura datoriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unui vehicul cu suma care trebuie sa mi-o restituie statul din castigarea unui alt proces tot cu taxa auto. cristinagt cristinagt Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti daca este posibila urmatoarea situatie si daca da cum ar trebui sa procedez. Am inmatriculat o masina in 2012, am platit ... (vezi toată discuția)
Finante - compensare radiana2012 radiana2012 Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de ... (vezi toată discuția)
Blocare cont de catre anaf, pentru ca plata unei amenzi a fost facuta la bugetul local, nu la bugetul centralizat! Doru Radu Doru Radu Sunt sanctionat cu amenda de 2000 lei, ptr. lipsa sistem alarma, lg. 333/2003, eu fiind PFA. Procesul verbal intocmit de politist ajunge la bugetul local de ... (vezi toată discuția)