avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Circulatie Parcare Kaufland
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Circulatie Parcare Kaufland

Am primit un Proces Verbal de amenda in lipsa de la politia rutiera in care se mentioneaza ca am parcat neregulamentar in parcarea marketului Kaufland....Au competenta si in parcarile private?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 16:29, 24 Februarie 2018
Politia are competenta, si in astfel de situatii. Dar, argumente pentru combaterea parcarii neregulamentare exista ?
In trecut cand un camarad a fost lovit de catre un cetatean in aceiasi parcare neacordandu-i prioritate Politistul de serviciu a refuzat sa vina la constatare spunand ca este domeniu privat si nu de aplica OUG 195/2002....Acum dracu mai stie ...Chiar actioneaza in functie de interese?

Chiar daca este parcare privata agentii de politie au competenta sa constate si sa incheie PV contraventie
In cazuri de agresiuni si violente,incendii,evenimente rutiere cu pagube materiale sau si cu victime numai politia teritoriala sau rutiera pot constata si incheia documente constatatoare,
Tocmai ca in cazul unui furt din auto politia a comunicat ca raspunzatori se fac cei din parcarea mallului respectiv deoarece este administrata de ei...Dracu mai stie ...Cand e de bine e treaba lor...cand e nasol e treaba ta...Cert este ca am sa merg pe trimiterea sa in lipsa si fara martor asistent... Poate reusesc sa induplec instanta ca mi-au dat 580 lei amenda
Mi l-a trimis prin posta a doua zi cu un martor pus si fara sa mi se aduca la cunostinta amenda...Procesul verbal scrie ca este incheiat a doua zi la sediul politiei...Am vreo sansa cu incalcarea dreptului la a face mentiuni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se parcheaza neregulamentar pe spatiu privat dmion dmion Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate rezolva o problema legata de parcarea neregulamentara pe spatiul privat al unui mall? mai exact e vorba de parcarea ... (vezi toată discuția)
Notele de constatare pentru parcări neregulamentare ale poliției locale freesergiu freesergiu Referitor la acele note de constatare pe care Politia Locala le lasa sub stergatoarele masinilor pentru parcarile neregulamentare,exista vreun termen de ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)