avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Pfa/credit ipotecar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Pfa/credit ipotecar

Buna seara ,
Doresc sa stiu daca venitul din pfa care oricum pt.un credit ipotecar sa ia in calcul doar 75% la bancile noastre as vrea sa stiu daca este corect sa imi calculeze din venitul net anual si repet venitul net anual retinerea de impozit,cas si respectiv cass.?
Deoarece analista care se ocupa de dosarul meu in vederea obtineri unui credit ipotecar a decis sa bage dosarul in comitetul de la banca. Deoarece imi transmite ca asa au acordat ei credite pana acum.la pfa.
In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 09:48, 26 Februarie 2018
daca domeniul in care va desfasurati activitatea de pfa este unul eligibil creditarii, aveti posibilitatea de a va adresa mai multor banci pentru a contracta un credit ipotecar.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere plata cas Viorel80Viorel Viorel80Viorel Imi puteti oferi va rog un sfat pentru situatia in care ma aflu ? Sunt (am fost) apicultor de ceva ani, in urma cu 3 ani am decis sa ma apuc serios de ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata radu1984 radu1984 Buna ziua! Am contractat un credit ipotecar in 2008 pe 25 de ani impreuna cu prietena mea. Nu am intarziat nicio rata pana acum si intentionez sa platesc ... (vezi toată discuția)