avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Schimbare bransament curent electric
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Schimbare bransament curent electric

Am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa dar firele vecinului traversează bucata mea peste jumătatea proprietati. Am solicitat in scris la cei de la curent sa schimb branșamentul vecinului pe cheltuiala mea dar imi cer sa vina vecinul cu cerere de schimbare iar acesta nu vrea. E de acord sa fac eu investiția dar el nu vrea sa faca nimic in privinta asta . Ce trebuie facut in cazul de Fata?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:21, 24 Februarie 2018
Sa obtineti recunoasterea unui drept existent in lege, prin intermediul instantei de judecata
Scrieti-i dvs. cererea, puneti-l sa semneze cererea, anexati acceptul dvs. ca bransamentul sa se faca pe chletuiala dvs. si trimiteti prin posta cu confirmare de primire. Reveniti la firma de distributie energie electrica, dupa ce ajuge confirmarea de primire la dvs. si puneti-i la treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racord energie electrica e-on la un stalp de pe o proprietate privata!!! pimionela pimionela Cum se procedeaza in cazul cand un vecin doreste sa se racordeze la energie electrica prin intermediul unui stalp pus pe o proprietate privata si nu cere ... (vezi toată discuția)
Branșament electric comun întrerupt fără înștiințare ramona197980 ramona197980 Buna ziua o sa relatez pe scurt problema noastra avem bransament electric comun cu vecinul.In urma cu 2 zile fara sa primim nici o instiintare sau sa ni se ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)