avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor

Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi procedura pe care ar trebui să o urmez pentru rectificare?
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
Qimer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 22:13, 22 Octombrie 2009
O sa va mai ceara si jurnalul de vanzari sau (si) cumparari , iar daca sunteti platitor trimestrial le poate cere si pe 3 luni !
Oricum o sa depuneti declaratie lunara de TVA daca aveti achizitii intracomunitare .
Mulțumesc! :yes:
La decontul TVA urmator, sumele respective le treceti la regularizari, fie la achizitii, fie la livrari(prestari), depinde unde se incadreaza facturile primite mai tarziu.
Si eu cred ca mai degraba ar trebui sa treaca sumele la regularizari , avand in vedere faptul ca declara TVA lunar , dar poate ca nu vrea sa ia amenda din cauza asta , sau vrea ca totul sa fie facut asa cum trebuie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa la decont 300 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-au omis niste sume in decontul de tva pe luna octombrie. Declaratia 394 este corecta. Ar trebuii sa depun un decont de TVA ... (vezi toată discuția)
Factura introdus pe alt furnizor Gyongyos Gyongyos Buna ziua! in anul trecut au fost introduse gresit facturile Mol Ungaria timp de 4 luni.aceste facturi se platesc la Mol Romania,si au fost inregistrate pe ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare lilianaelena40 lilianaelena40 Am o societate comerciala infiintata in iunie 2012, incepand cu luna august a devenit platitoare de tva prin optiune si s-a inregistrat in ROI.Pana la data de ... (vezi toată discuția)