avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doresc sa plec de acasă.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doresc sa plec de acasă.

Buna ziua! Am o situație mai urâtă in familie. Părinții mei s-au despărțit când aveam eu 2 ani. Acum 6 ani mama si-a refăcut viața cu un bețiv notoriu, care minte mult si e extrem de parșiv. Eu inițial nu am fost de acord cu el si m.a luat in nume de rau, de atunci a întors.o pe mama împotriva mea. De multe ori s.a intamplat sa ne bată. Și pe mine, dar și pe mama mea, iar ea, l.a iertat de fiecare dată. Am 16 ani si 10 luni. Am un prieten care are 20 de ani și suntem impreuna de 3 ani. Ei știau de el, venea în fiecare zii la mine,au fost de acord să doarmă cu mine. Acum 2 saptamani iar a dat concubinul mamei mele in mine. Mi-am chemat prietenul si am mers la poliție. Nu m am dus la scoala si nici acasa 3 zile, deoarece stiam ca vine individul după mine. La poliție au fost chemați,mama si el, cu mine. Acolo mama a spus că în momentul în care ma mai vad cu prietenul meu, ii va face plângere la poliție. Ce i se poate întâmpla ? Dar dacă plec de acasă ? In vacanta vreau sa ma duc la munca. Poate face ceva mama mea la poliție ?
Cel mai recent răspuns: Drosu Adriana , utilizator 15:50, 25 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare de acasă la 16 ani Vlasceanu Paulino Vlasceanu Paulino Poate cineva să-mi spună dacă la 16 ani este posibilă plecarea de acasă fără acordul părinților ? Sunt prieten cu 2 fete iar cea mai mică are 16 și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua fiul meu are 18 ani prietena lui 17 ,noi locuim in ... A1987 A1987 Buna ziua fiul meu are 18 ani prietena lui 17 ,noi locuim in strainatate iar copii vor sa ne urmeze ,problema e mama fetei nu vrea sai dea procura declaratie ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Cristina757 Cristina757 Buna ziua! Vreau sa ma mut la iubitul meu, am împlinit 17 ani in luna aprilie. Dacă plec de acasă la el fara ca el sa stie ca am fugit ce se poate ... (vezi toată discuția)