Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Buna seara! Vreau sa stiu daca e legal ca programul de lucru a unui sector sa fie dat si la alte sectoare. Ex: programul de lucru cabinet medical sa fie dat pe sectorul ingrijitori....Mentionez ca programul tuturor sectoarelor din scoala sunt deja afisate pe usa de intrare in scoala si la poarta.
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului, asa cum se prevede in art.117 C.mun.
Va multumesc! Nu cred ca m-am facut inteles pe deplin.... Ieri am aflat ca programul meu de lucru dupa ce mi-a fost inmanat, apoi afisat pe usa, a fost xeroxat si inmanat si altor persoane care lucreaza in aceeasi institutie. Este normal?
Programul de munca nu este confidential .. asa cum se prevede in textul de lege, nu se mentioneaza ca programul de munca al unor salariati nu poate fi adus la cunostinta altor salariati.
Program de munca
nissa
Buna ziua,
As dori sa stiu daca e legal ca un angajator,sa programeze timpul de lucru doar pe o saptamana.Adica nu stiu programul pe saptamana viitoare,numai ... (vezi toată discuția)