avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa de timbru

Buna ziua...numele meu este stoianoglu florin si doresc sa va adresez o intrebare legata de restituirea taxei de timbru,se poate recupera banii chiar daca nu am copii dupa cartea tehnica si talonul masinii...eu am vandut masina si nu am nici o copie dupa cartea de identitate si talon,dar detin dovada platii chitantele.va multumesc cu respect!

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)