avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DOSAR PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DOSAR PENAL

Buna ziua,
Am un dosar penal in urma conduceri cu permisul suspendat, dar politistul de caz a facut propunere pentru neinceperea urmariri penale si procurorul a acceptat. ca am fost eu si m-am interesat si mi-a spus sa astept ca imi vine raspuns prin posta, dar am asteptat si nu a venit, as vrea sa stiu cat dureaza pana imi da solutia.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
trandafir2, moderator
am obtinut renuntarea la urmarire penala
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta v-am spus si eu. Veti fi citat la instanta.
ok multumesc mult asta inseamna ca mai dureaza
acest răspuns util
Daca procurorul dispune RUP, nu dureaza foarte mult pana se fixeaza termen si veti fi citat de instanta, sa spunem in jur de 1 luna.
acest răspuns util
Mai intai va comunica ordonanta procurorului si de abia apoi se va ajunge la instanta.
Dacă aveți avocat vorbiti cu el sa urgenteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmarire penala osty31 osty31 Buna seara, Vreau sa va expun un caz : - o urmarire penala clasata de catre procurorul de caz dar infirmata de catre procurorul ierarhic ajunge la camera ... (vezi toată discuția)
Exista obligatia comunicarii nup-ului inculpatului pe care l-am reclamat? eusaisapte eusaisapte Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)