Mama ecuadorianca stabilita acum in Spania-are carte verde, fetita de 7ani este cu ea de cateva luni.Fetita este cetatean roman ca si tatal.Casatoria celor 2 este oficiata in Romania.Vor sa divorteze dar fiecare vrea copilul.Se poate custodie comuna?Fetita poate sa ramana la unul din parinti si celalat doar sa o viziteze sau sa vina ea in vizita?In Romania are rude si bunici si a crescut aici.
scuze , dar am crezut ca e din nou vorba de un avocat(el) ce se inscrie utilizator...am mai intalnit pe forum o intreaga discutie pe subiectul asta puratat acum ceva vreme, fara ca nimeni sa intervina , de bietul care a pus intrebarea cred ca a plecat convins ca poate solicita asa ceva..asa ca am postat acum din dorinta de a evita reluarea problemei.
scuze , dar am crezut ca e din nou vorba de un avocat(el) ce se inscrie utilizator...am mai intalnit pe forum o intreaga discutie pe subiectul asta puratat acum ceva vreme, fara ca nimeni sa intervina , de bietul care a pus intrebarea cred ca a plecat convins ca poate solicita asa ceva..asa ca am postat acum din dorinta de a evita reluarea problemei.